Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Από την ίδρυση της εταιρίας μας το 1978, πορευόμαστε με το ίδιο όραμα και την ίδια ιδέα. Να εξυπηρετούμε – στο έπακρον – τις ανάγκες των πελατών μας, με γνώμονα πάντοτε τον απόλυτο σχεδιασμό και το design που απαιτείται σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ο κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός, όπως κι οι κουζίνες που σχεδιάζουμε για εσάς!

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με σεβασμό στις αρχές της Ελληνικής γαστρονομίας, γνωρίζουμε πολύ καλά τις απαιτήσεις του χώρου της κουζίνας και του χρόνου που δαπανείται σε αυτή. Γι’αυτό λοιπόν, φροντίζουμε να εξοπλίζουμε τα έπιπλά μας με υλικά υψηλής ποιότητας κι εργονομίας, σχεδιασμένα πάντοτε με τα πιο σύγχρονα standard τεχνικών προδιαγραφών της αγοράς, ώστε να καλύπτουν στο έπακρο και με άνεση τις δικές σας, προσωπικές ανάγκες.

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Λόγω του ότι το κάθε σπίτι εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες κι η κάθε οικογένεια είναι μοναδική, η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ σχεδιάζει πάντοτε για εσάς τη δική σας κουζίνα, κομμένη και ραμμένη στα δικά σας μέτρα. Αυτός είναι κι ο λόγος που τα τελευταία 40 κι επιπλέον χρόνια δραστηριοποιούμαστε επιτυχώς στον χώρο του επίπλου κουζίνας κι η δουλειά μας έχει διακριθεί σε Ελλάδα κι εξωτερικό, καθιστώντας μας παράλληλα ως μια από τις πιο πρωτοπόρες επιχειρήσεις των τελευταίων ετών.