ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Μπορεί η κατασκευή του επίπλου κουζίνας να είναι το κύριο αντικείμενο κατασκευής και πώλησης της εταιρίας «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» αλλά σημαντικό ρόλο μέσα σε ένα σπίτι έχει κι ο χώρος της ντουλάπας. Έτσι λοιπόν, δημιουργήσαμε ένα τμήμα παραγωγής επίπλων ντουλάπας, με τα πιο υψηλά standards προδιαγραφών, δίνοντάς σας πολλαπλές επιλογές υλικών, μηχανισμών και χρωμάτων, για να επιλέξετε σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ.

Πείρα, τεχνολογία, εργονομία

Βασική προϋπόθεση για την κατασκευή μιας σύγχρονης ντουλάπας, υψηλών προδιαγραφών κι αισθητικής, είναι η πείρα του κατασκευαστή. Στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε δημιουργήσει μία άρτια γραμμή παραγωγής που σε συνδυασμό με τις πιο επώνυμες πρώτες ύλες και την αισθητική που προκύπτει από την πολυετή πείρα μας στον χώρο του επίπλου – καθώς επίσης κι από την εργονομία που προσφέρει το τμήμα σχεδίασης και marketing – συνθέτουν το πακέτο επιτυχίας της εταιρίας μας.

ntoulapes-banner

Βεστιάριο – Συρταριέρες

Μοναδική θέση σε έναν οργανωμένο κι άνετο χώρο έχουν τα βεστιάρια κι οι συρταριέρες ντουλάπας. Εργονομικός σχεδιασμός, πολυμορφική σύνθεση, επιπλέον αποθηκευτικός χώρος…όλα σε ένα! Επιλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μηχανισμών, προσφέροντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικής κι εργονομίας.

ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ