ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Βασικός μας στόχος είναι να καλύψουμε τις ξεχωριστές ανάγκες και τις αισθητικές σας προτιμήσεις, έχουμε επιλέξει τα καλύτερα υλικά και τις πιο in fashion τεχνοτροπίες για κάθε χώρο ξεχωριστά.

Οι βιβλιοθήκες αποτελούν το πιο χρήσιμο έπιπλο σε κάθε σαλόνι ή γραφείο, ανάλογα το χώρο του σπιτιού στον οποίο βρίσκεται, τοποθετούμε όχι μόνο τα βιβλία ή τους δίσκους μας, αλλά και πολλά διακοσμητικά που συνθέτουν την γενικότερη αισθητική του δωματίου. Επιπλέον, ορισμένες βιβλιοθήκες μπορούν να λειτουργήσουν και ως διαχωριστικά δωματίων, μεταμορφώνοντας ολόκληρους χώρους του σπιτιού μας.

Μοντέρνοι Μπουφέδες

Οι νέες τάσεις της μόδας του σύγχρονου design επανατοποθετούν τους μπουφέδες σε κυρίαρχο ρόλο στο χώρο της τραπεζαρίας. Οι γραμμές γίνονται πιο λιτές, λιγότερο φλύαρες ακολουθώντας πιο μοντέρνα αισθητική και εκφράζοντας μία πρωτοποριακή και μοντέρνα άποψη διατηρώντας ωστόσο την διαχρονική του απλότητα!

ntoulapes-banner
ntoulapes-banner

Τραπεζαρίες Σαλονιού

Η τραπεζαρία είναι η γωνιά του σπιτιού που προορίζεται για τα επίσημα γεύματα της οικογένειας και τις συναντήσεις με φίλους. Τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν εκφράζουν την άποψη μας για την μοντέρνα αισθητική και αναδεικνύουν το design του χώρου.